Ne găsești pestr. Maria Rosetti nr. 38
Program de lucru08:00 - 20:00 (L-S)

Program: 8-19 (L-V) / 8-16 (S)
Contact: (+40) 726 473 683

Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SoftWash (denumit in continuare ”DEZVOLTATORUL”) aplica politica de confidentialitate privind protectia datelor cu caracter personal tuturor informatiilor personale primite prin intermediul  site-ului www.softwash.ro din partea utilizatorilor (vizitatori website, clienti, terte persoane ce interactioneaza cu website-ul nostru). Politica noastra de confidentialitate stabileste practicile pe care le vom folosi pentru a colecta, a utiliza, a mentine si a proteja datele pe care ni le furnizezi despre tine, precum si conditiile in care aceste date pot fi divulgate catre terti (angajati, colaboratori, operatori de marketing, autoritati, instante judecatoresti, etc.)

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica informatiilor colectate de pe orice site tert care poate avea un link catre sau este accesibil de pe website-ul nostru.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER CONFIDENTIAL SI MENTINEREA CONFIDENTIALITATII ACESTORA

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si O.U.G. nr. 13/24.04.2012, DEZVOLTATORUL are obligatia de a administra si poate colecta in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizezi dar numai cu acordul tau si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

Ce tipuri de informatii colectam

DEZVOLTATORUL poate colecta mai multe tipuri de informatii de la si despre utilizatorii site-ului www.softwash.ro, precum:

  • adresa IP de la care website-ul www.softwash.ro este vizitat, configuratia browserului, cookie-uri si locatia ta;
  • nume si prenume, detalii de contact, adresa, numar de telefon, cod numeric personal, inregistrari si copii ale corespondentei (inclusiv adrese de e-mail), in cazul in care ne contactezi si accesezi online posibile servicii de achizitii de produse oferite de website-ul nostru, dar si serviciile de curierat, pentru livrarea anumitor documente.

Care este scopul colectarii acestor informatii

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor tale.

Pentru a crea si a publica cel mai relevant continut pentru tine.

Pentru a prezenta continutul intr-un mod adecvat si eficient pentru tine si dispozitivul pe care il folosesti pentru navigare pe web.

Pentru a te informa despre noile noastre produse, oferte, stiri, sau despre modificarile aduse acestora, inclusiv direct marketing.

Pentru a realiza statistici privind utilizatorii site-ului si serviciilor noastre.

Pentru imbunatatirea securitatii si functionalitatii site-ului nostru

Pentru a-ti furniza posibilele servicii si produsele de care ai nevoie, pentru facturare si corespondenta, diupa caz.

Folosim Google analytics, un serviciu oferit de Google Inc. care genereaza statistici detaliate cu privire la traficul generat pe website-ul nostru, sursele acestui trafic, masurarea conversiilor si a vanzarilor. Google analytics foloseste cookie-uri stocate in dispozitivul tau (computer, tablet sau telefon) pentru a analiza eficient modul in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul. Informatiile generate vor fi anonimizate prin folosirea setarilor adecvate (functia “_anonymiselp()” sau o functie echivalenta) si transmise mai departe serverelor Google. Mai multe informatii despre procesul de anonimizare gasesti la https://support.google.com/analytics/answer/2763052 . Google va folosi toate aceste informatii pentru a evaluza site-ul www.softwash.ro, generand rapoarte despre activitatea utilizatorilor pe site in scopuri de analiza. Google poate transfera aceste informatii tertilor in caz de obligatii statutare, sau daca acel tert proceseaza date in numele Google. Poti opri oricand instalarea  si stocarea acestor cookie-uri din setarile browserului tau, descarcand si instaland gratuit optiunea Opt-Out Browser add-On.

Accesul, rectificarea sau stergerea datelor personale

Ai dreptul de a solicita in orice moment accesul, rectificarea sau stergerea datelor personale colectate de catre SoftWash.  Pentru a vizualiza, a modifica, a obtine informatii despre cat timp vor fi stocate sau orice alte intrebari cu privire la datele tale personale te rugam sa ne trimiti un e-mail la hello@softwash.ro.

E-mailuri de marketing

Email-urile noastre de marketing contin informatii pe care noi le consideram interesante si folositoare pentru tine, cum ar fi noutati din domeniul pietei imobiliare si al proiectelor noastre rezidentiale, oferte, promotii, stiri si sfaturi utile pentru casa ta. DEZVOLTATORUL are dreptul de a trimite e-mailuri de marketing (newslettere) doar cu consimtamantul tau. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste conditii sunt indeplinite numai atunci cand clientii aleg sa primeasca email-uri de marketing (isi exprima consimtamantul, aproba, in mod activ).

Ai dreptul, in orice moment, fara costuri si fara justificari, de a solicita ca DEZVOLTATORUL sa nu iti mai proceseze datele in scopuri de marketing direct. Poti face acest lucru cu un simplu click pe linkul DEZABONARE care apare la finalul fiecarui email pe care ti-l trimitem. Sau ne poti trimite un mesaj la hello@softwash.ro. Odata ce optezi pentru dezabonare, datele tale nu vor mai fi procesate in scopuri de marketing direct.

Lista tuturor drepturilor tale odata cu adoptarea si implementarea GDPR

Prin urmare, in calitate de potential client al DEZVOLTATORULUI, ai urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare- poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
  • Dreptul la rectificare- poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii- poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie- te poti opune in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor- poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plangere- poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrar;.

Iti poti exercita foarte usor aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, printr-o simpla solicitare la adresa de email hello@softwash.ro.

Rezolvarea disputelor privind politica de confidentialitate

In conformitate cu politica privind protejarea datelor cu caracter confidential, DEZVOLTATORUL se obliga sa solutioneze plangerile cu privire la confidentialitatea, colectarea sau utilizarea datelor tale personale. Daca ai intrebari privind aceasta politica, te rugam sa contactezi mai intai compania DEZVOLTATORUL la adresa de email hello@softwash.ro. Reprezentantii companiei vor investiga si vor face tot posibilul sa solutioneze plangerile cu privire la dezvaluirea si utilizarea datelor tale personale, conform principiilor cuprinse in politica de fata.

In cazul in care aceasta solutionare nu este posibila, DEZVOLTATORUL se va adresa autoritatilor competente. Compania se angajeaza sa coopereze cu autoritatile europene pentru protectia datelor (DPa) sau/si cu autoritatile locale.

Este posibil sa ni se ceara sa dezvaluim informatii personale despre o anumita persoana in baza unei cereri legale din partea unei autoritati publice. In acest caz, respectarea de catre compania noastra a acestor principii de confidentialitate si siguranta a datelor personale poate fi limitata in masura necesara pentru respectarea obligatiilor de securitate nationala, de interes public sau de aplicare a legii si in masura permisa in mod expres de o lege, norma sau reglementare aplicabila.

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand in conformitate cu cerintele legislative sau cu principiile companiei. Te incurajam sa verifici aceasta pagina periodic pentru a ramane informat cu ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

Politica de Utilizare Cookies

Ce se întelege prin cookie-uri?

Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni pe care un site îl salveaza în calculatorul sau dispozitivul tau mobil atunci când îl vizitezi. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele tale (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel, nu mai trebuie sa le reintroduci ori de câte ori revii la site sau navighezi de pe o pagina pe alta.

Utilizare cookie

Pentru a accesa si a folosi website-ul www.softwash.ro, trebuie sa accepti utilizarea cookie-urilor. Poti seta browser-ul sa te anunte când primesti un „cookie”, putând astfel sa decizi daca doresti sa-l accepti sau nu. Poti sterge toate cookie-urile din calculatorul tau si poti seta majoritatea browserelor sa blocheze plasarea acestora. Daca faci acest lucru însa, este posibil sa fie necesara setarea manuala a unor preferinte, de fiecare data când vizitezi website-ul nostru.

Nu utilizam cookie-urile pentru a te identifica. Cu ajutorul cookie-urilor putem colecta si procesa informatii anonime despre vizita efectuata de tine pe acest website, cum ar fi anumite pagini pe care le vizitezi si unele dintre cautarile efectuate. Astfel de informatii anonime sunt folosite de noi pentru a ajuta la îmbunatatirea continutului website-ului si a compila statistici despre utilizatorii acestui website în scopuri interne de cercetare de piata. În acest sens, putem instala cookie-uri care colecteaza numele de domeniu al utilizatorului (de ex.: domeniul „domeniu.com” din adresa de email „nume@domeniu.com”), precum si data si ora de acces.

Tipuri de cookies pe care le utilizam:

Tip cookie – scop

Module cookie de sesiune: modulele cookie care expira la finalul sesiunii motorului de cautare (începând cu ora la care utilizatorul deschide fereastra motorului de cautare si terminând cu ora la care utilizatorul iese din motorul de cautare).

Module cookie persistente: modulele cookie care „persista”, ramân, în cadrul computerului si dupa finalizarea sesiunii de navigare si care permit ca preferintele si actiunile utilizatorului sa fie folosite atunci când website-ul este revizitat.

Firma noastra nu utilizeaza cookie-urile în niciun alt scop decât cele enuntate mai sus. De asemenea, nu le utillizeaza nici pentru a colecta date cu caracter personal.

Action tags – descriere si utilizare

Ocazional, pot fi utilizate etichete de internet (cunoscute si sub numele de action tag-uri, GIF-uri single-pixel, GIF-uri clear, GIF-uri invizibile si GIF-uri 1-by-1) în combinatie cu module cookie. Aceste etichete pot fi implementate prin intermediul unui tert. Ele sunt plasate atât în reclame online, cât si pe diferite pagini ale acestui website. Folosim aceasta tehnologie pentru a evalua raspunsurile vizitatorilor la website, precum si eficienta campaniilor noastre publicitare (inclusiv de câte ori se deschide o anumita pagina si ce informatii sunt consultate). NU colectam prin intermediul acestor action tag-uri vreo informatie care sa conduca la identificarea persoanei, precum nume, adrese, adrese email, numere de telefon sau orice tip de date cu caracter personal.

Daca doresti mai multe informatii despre etichete web si module cookie asociate cu publicitatea online, te rugam sa vizitezi website-ul Network Advertising Initiative: www.networkadvertising.org/.

Cookie-uri operate de terte persoane

Partenerii nostri terte persoane, furnizorul de servicii de gazduire a website-ului si/sau partenerul de servicii web analitice pot colecta date despre utilizarea acestui website prin intermediul unor etichete anonime de internet/cookies pe care acestia le insereaza în browserul tau cu ocazia accessrii de catre tine a website-ului www.softwash.ro si ne pot raporta activitatea website-ului. Toti acesti parteneri vor fi tinuti de obligatiile asumate de subscrisa conform prezentei politici. Poti sterge aceste cookie-uri din calculatorul tau si poti seta majoritatea browserelor sa blocheze plasarea acestor cookie-uri.

NEACCEPTAREA COOKIE-URILOR

Toate web browser-ele moderne va dau optiunea sa nu acceptati cookie-urile. Trebuie sa tineti cont de faptul ca daca nu acceptati cookie-urile este posibil ca anumite pagini de pe website-ul nostru sa nu functioneze optim.

De exemplu, daca stergeti cookie-urile de pe dispozitivul dumneavoastra, toate preferintele pe care le-ati configurat pentru website-urile pe care le vizitati se vor pierde, cum ar fi preferinta de limba romana.

Pentru modificarea preferintelor dumneavostra in ceea ce priveste cookie-urile va recomandam, ca functie de web browser-ul utilizat, sa actionati conform urmatoarelor ghiduri:

Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&p=cpn_cookies

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/block-or-allow-cookies

Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

INFORMATII ADITIONALE DESPRE COOKIE

Informatii aditionale despre cookies pot fi aflate din urmatoarele surse:

http://www.allaboutcookies.org

Download guide

CONTACT SoftWash

Pentru orice intrebari despre modul de utilizare a cookies in legatura cu website-ul nostru www.softwash.ro invitam sa ne contactati pe adresa de email hello@softwash.ro.

In cererea dumneavostra va rugam sa va identificati si sa detaliati solicitarea dumneavoastra cu informatii despre relatia pe care o aveti cu SoftWash si perioada.

Ne rezervam dreptul de a verifica identitatea dumneavoastra conform prevederilor Regulamentului 679/2016 GDPR.

ACTUALIZAREA POLITICII COOKIES SoftWash

Prezenta politica de cookies este revizuita periodic pentru a include toate masurile tehnice si organizatorice introduse de SoftWash pentru imbunatatirea functionalitatilor website-ului nostru www.softwash.ro si pentru a contribui la un mediu informatic echilibrat si securizat.