Florentina Ceapă

Poveștile hainelor mele au început în urmă cu vreo 10 ani: la început fast fashion, după buget și moda vremii, apoi am început să îmi descopăr stilul personal, designerii care mă înțeleg, second hand-urile preferate, brandurile care-mi corespund principiilor.

Iubesc culorile și hainele tradiționale din orice cultură, rochiile practice, chilipirurile, materialele naturale, glitter-ul la orice oră.
În adolescență îmi doream să fiu Carrie Bradshaw, ca să nu port aceeași ținută de 2 ori. Între timp m-am convins că ăsta e un trend tare nesustenabil și, în plus, cine ar vrea să poarte o singură dată rochia perfectă cu buzunare?!

Multe din amintirile mele preferate sunt legate de vestimentația pe care o port și poartă mai departe puțin din energia momentului. Nu mă atașez de haine, dar am grijă de ele indiferent de ce scrie pe etichetă. Majoritatea mă însoțesc multi ani și de regulă mă părăsesc doar spre a migra către șifoniere mai spațioase.

Ideea de a scrie despre hainele pe care le iubesc mi-a venit citind-o pe Anca, fata cu rochiile: mulțumesc de inspirație! Chiar am reușit să spark some joy uitându-mă prin atâtea amintiri, așa neminimalistă cum sunt!